Информации

Доктор по Стоматологија Сандра Атанасова

Факултет за Медицински Науки

Оддел за Дентална медицина и Протетика

Канцеларија:

Кампус 3 (Текстилно Училиште)

Консултации

Понеделник  13 - 14:30ч.