Информации

Асс м-р Васко Кокаланов, Факултет за информатика

Катедра за применета математика

 

Канцеларија:

Кабинет бр. 35 во Кампус 2, кат II, северно крило
Телефон ++389 32 550 120
Работа со студенти во канцеларија: вторник и четврток од 08 до 16 часот