Соопштенија

Вежби по хемија (2013-2014)

October 10, 2013

Теоретските и лабораториските вежби по предметот хемија на земјоделски факултет ќе се одржуваат во Хемиска лабораторија на К2 (термин: секој вторник со почеток во 13:00 часот)